top of page

 

H J Ä R T L I G T    V Ä L K O M M E N  !

HEJ! DET ÄR JAG RAMONA BACH SOM STÅR BAKOM KAMERAN. MIN STÖRSTA INSPIRATION ÄR NATUREN! JAG HAR FOTOGRAFERAT SEDAN 2004. UPPDRAGEN HAR VARIT OLIKA BÅDE I STUDIO OCH UTOMHUS. DET HAR VARIT PORTRÄTT AV OLIKA SLAG OCH ÄVEN UPPDRAG FÖR FÖRETAG. ALLT FRÅN EVENT, MODEFOTOGRAFERINGAR TILL STYLING, PRODUKTER REKLAM OSV. NUMERA ERBJUDER JAG UTOMHUSFOTOGRAFERING. DET KAN VARA; NYFÖDD, BABY, BARN, FAMILJ ELLER DJURFOTOGRAFERING. MEN ÄVEN BRÖLLOPSPORTRÄTT SAMT MODELLFOTOGRAFERING. JAG FINNS I SIMREMARKEN DÄR JAG BOR TILLSAMMANS MED MIN MAN. MILJÖN HÄR ÄR UNDERBAR! DET ÄR TVÅ MINUTERS GÅNG NER TILL HAVET MED STRAND OCH DET ÄR GRÖNT RUNT I KRING. HÄR ÄR DET EN DRÖM FÖR MIG ATT FÅNGA BARN OCH DJUR MED KAMERAN NÄR DE FÅR VARA SIG SJÄLVA UTE I NATUREN MED SPRING I BENA. HOPPAS ATT VI SES!

 

H U R   G Å R   D E T   T I L L  ?

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BLI FOTOGRAFERAD ELLER GE BORT ETT PRESENTKORT SÅ KOMMER DU LÄTTAST I KONTAKT MED MIG PÅ TELEFON. DU ÄR VÄLKOMMEN ATT RINGA ELLER SKICKA ETT SMS. KAN JAG INTE SVARA DIREKT SÅ RINGER JAG UPP LITE SENARE. VI HITTAR EN TID SOM PASSA OSS BÅDA ELLER SÅ HAR DU FRÅGOR. SKULLE VÄDRET STÄLLA TILL DET FÖR OSS SÅ ÄNDRAR VI BARA TID. VI KOMMER ÖVERENS INNAN FOTOGRAFERINGEN VILKEN TYP AV FOTOGRAFERING SOM PASSAR JUST DIG. OCH VAD VI ÖNSKAR FÖR RESULTAT. JAG ARBETAR MED PAKETPRISER OCH JAG LÄGGER NER MYCKET KÄRLEK I REDIGERINGEN AV MINA FOTOGRAFIER. ALLA BILDER VÄLJS UT OCH REDIGERAS AV MIG. DINA BILDER LEVERAS HÖGUPPLÖSTA OCH FÖR FRI ANVÄNDNING PRIVAT

N Ö J D H E T S G A R A N T I

SKULLE VI INTE LYCKAS MED ATT SÄTTA BILDERNA FÖRSTA GÅNGEN SÅ SES VI EN ANDRA GÅNG FÖR ETT LYCKAT RESULTAT. DU SKA VARA NÖJD.

 

P A K E T P R I S E R

DJUR

FOTOGRAFERING +

6ST OLIKA DIGITALA BILDER

5000 KR

 

BARN & FAMILJ

FOTOGRAFERING +

6ST OLIKA DIGITALA BILDER

5000 KR

MODELL

FOTOGRAFERING +

6ST OLIKA DIGITALA

6000 KR

KÄRLEKSPAR PAKET 1

FOTOGRAFERING +

6ST OLIKA DIGITALA BILDER

5000 KR

KÄRLEKSPAR PAKET 2

FOTOGRAFERING +

8st OLIKA DIGITALA BILDER

7000 KR

KÄRLEKSPAR PAKET 3

FOTOGRAFERING +

20 st OLIKA DIGITALA BILDER

15 000 KR

 

 

 

K O N T A K T

TEL : +46 ( 0) 7 0 5 1 3 1 7 4 6

ramona@ramonabach.com

bottom of page