3267.jpg
dolphinnazed.jpg
3268.jpg

RAMONA BACH

Jag är uppväxt i Trelleborg och är härligt bortskämd med att havet finns nära. Redan som liten målades och skapades det med glädje.

Älskar djur och natur och det är min stora inspirationskälla till det mesta här i livet.
Har bland annat arbetat med mode, matchning i butiker och även designat finish på möbler och tavelramar.

I grunden har jag barnskötare som utbildning. Så småningom så fastnade jag för fotograferandet och så långt jag kan minnas så har foto & bild varit ett intresse. Året 2004 tog jag steget fullt ut att bli fotograf.

Redigering av bilder sker av mig. Här har jag möjlighet att skapa vidare på den redan tagna bilden, och har nytta av mitt öga för färg och form. 

Glädjen jag möter då mina kunder får sina bilder är en rejäl boost för mig till att fortsätta med det jag gör. Jag får ofta höra att jag är "lätt" och att fotosessionen kändes rolig. Barn och djur ser jag gärna framför kameran även om de ibland hellre vill sitta i mitt knä.
Det finns möjlighet att ta foto i studio eller utemiljö. Mitt favorit element är vatten och har blivit mitt signum. För övrigt är min personliga stil, Less is more.

I övrigt så älskar jag naturen. Är gärna ute på havet med min SUP. Kanske jag skapar något med händerna, målar eller inreder någons hem! Att göra någon glad, gör mig glad! Att umgås med mina nära och kära är viktigt för mig.
Stranden är min favorit plats och att gå barfota i sanden är ngt av det bästa som finns! Jag avslutar gärna en dag tillsammans med min man vid havet med solnedgång och en 
känsla av harmoni och tacksamhet. Allt i sin enkelhet.
Att få vara frisk är allt som räknas!

Kanske jag får bli din fotograf och kanske jag kan göra dig glad! 

Följ mig gärna på

Instagram:

@portrait_by_bach

@ramona bach

@bach_photography_and_styling

BACH