Ramona Bach

Uppväxt i Skåne och härligt bortskämd med att havet finns nära. Redan som liten målades och skapades det med glädje. Älskar djur och natur och det är min stora inspirationskälla till det mesta här i livet.

Har bland annat arbetat med mode, matchning i butiker och även designat finish på möbler och tavelramar. I grunden har jag barnskötare som utbildning. Så småningom så fastnade jag för fotograferandet och så långt jag kan minnas så har foto/bild varit ett intresse. Året 2004 tog jag steget fullt ut att bli fotograf.

Redigering av bilder älskar jag och kan sitta i timmar och arbeta. Här har jag möjlighet att skapa vidare på den redan tagna bilden, och har nytta av mitt öga för färg och form. 

 

Glädjen jag möter då mina kunder får sina bilder är en rejäl boost för mig till att fortsätta med det jag gör. Jag får ofta höra att jag är "lätt" och att fotosessionen kändes rolig. Barn och djur ser jag gärna framför kameran även om de ibland hellre vill sitta i mitt knä.

Det finns möjlighet att ta foto i studio eller utemiljö. Mitt favorit element är vatten och har lite blivit mitt signum. För övrigt är min personliga stil, Less is more.

Arbetar även som badvärd. Stunden då jag få vara med och känna glädjen när ett barn kan simma för första gången själv efter att ha tränat tillsammans är underbar. När jag inte är vid poolen eller fotograferar så skulle en av mina bra dagar kunna se ut så här:

Ute i naturen. Kanske på havet med min SUP. Skapar något med händerna, målar eller inreder någons hem! Har trevliga möten med nöjda kunder. Att göra någon glad, gör mig glad!

Äter go mat som helst är mycket frukt och grönsaker. 

Träffar bästa vännerna och skrattar tills vi kiknar, det kan jag leva länge på!  Att gå barfota i sanden och drömma om framtiden är också härligt... Avslutar gärna en kväll med solnedgången och känslan av harmoni och tacksamhet. Allt i sin enkelhet.

Att få vara frisk är allt som räknas!

Kanske jag får bli din fotograf och kanske jag kan göra dig glad!

@captured by bach

@ramona bach

  • Instagram
LOGO 2019 web 2.jpg