top of page

 

U T O M H U S

D J U R F O T O G R A F E R I N G

Alla djur är välkomna till fotografering! Det går bra att boka utomhusfotografering året runt. En fotosession kan vara lika roligt en härlig vinterdag som en vacker sommarkväll. Det kan vara din bästa vän Ludde som är en stor busig hund eller så kanske det är en liten katt. Jag fångar gärna din vän både i talande porträtt och i glädjande actionbilder. Jag älskar att fånga alla djur med kameran! Varje djur har sin unika historia och personlighet och det är en stor ära om jag får vara just din fotograf att föreviga detta. Ett fotografi på din lilla älskling du har glädje av resten av livet! Önskas bilder med er tillsammans så fångar jag givetvis detta också.

I N F O

 

U T O M H U S

P O R T R Ä T T F O T O G R A F E R I N G

Så roligt att få träffa alla familjer och att få fånga dem på bild!

Med utomhusfotografering har barnen gott om plats att få vara så naturliga som bara de kan, de kan springa fritt och känna sig busiga och fulla av energi. Mitt fokus under fotograferingen är att barnen ska ha roligt och att jag fångar så naturlig bilder som möjligt.

Jag tar såklart likaväl lugna porträtt. Är du gravid eller vill boka en nyföddfotografering är du också hjärtligt välkommen, denna fotosession är lättast när det är vår, sommar eller höst och det fortfarande är någorlunda varmt.! Bokningar tas emot året om.

I N F O

 

U  T  O  M  H  U  S

D U  &  J A G

Här fångar jag bilder på kärlekspar! Vi vill fånga kärleken mellan er och ha så roligt som möjligt under fotograferingen.

Ni ska känna er trygga med mig och kunna slappna av, jag guidar er om det behövs. Miljön där jag utgår ifrån är fantastisk för denna fotosession. Här finns både grönt med lä för kanske blåsiga dagar och havet är ju havet ;) alltid vackert!

Innan fotograferingen så vet vi vad som önskas av er och jag kommer göra mitt bästa för att kunna leverera detta.

Har du din bröllopsklänning kvar och vill ha kul? Givetvis så blir jag jätte glad om du väljer mig som fotograf till din  "Trash the dress photo shoot"

 

I N F O